2020 Eğitim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Başvuruları

Fakültemiz Yatay Geçiş Yönergesi'nin 7'inci maddesinin 1. fıkrasına göre:

"İlan edilmiş olan takvime göre başvuru süresi bitiminden sonraki iş günü saat 16:00 itibari ile fakülte web sitesinde başvuran adaylar başvuru yapılan yıllara göre ayrı ayrı listelenir. Listelerde öğrencilerin ad ve soyadlarının ilk 2 harfleri, TC Kimlik numaralarının ilk 5 rakamı, öğrencinin sınava girmiş olduğu yıl ve ÖSYM Sonuç puanı (Tıp fakültesine yerleştirmeye esas olan puan türü) ve AGNO bilgileri listelenir. Bu liste yatay geçiş hakkı kazandırma amacıyla kullanılamaz. Listenin asılmasından sonraki 3 (üç) iş günü içerisinde itiraz edilmediği takdirde ilan edilen puanlar üzerinden değerlendirme yapılacak olup, ders içerikleri (müfredat) denklikleri değerlendirmesi sonucu uyum görülen adaylar hesaplanan YGDP puanlarına göre sıralanır."

hükmüyle, belirtilen liste ekte sunulmuş olup 3 (üç) iş günü içerisinde itiraz edilmemesi durumunda, Yatay Geçiş Puanları listede belirtilen puanlar üzerinden hesaplanacaktır.

Yatay Geçiş Başvuru Puanlama Web Sayfası 04.08.2020.pdf