Dönem 3 Öğrencilerine Duyuru

26.06.2020 TARİHİNDE DÖNEM 3 KURUL 6 SINAVINA GİRDİĞİ HALDE SİSTEM SORUNU NEDENİYLE SINAVINI TAMAMLAYAMAYAN 3 ÖĞRENCİYE 06.07.2020 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 'DA TELAFİ SINAVI YAPILACAKTIR.SINAV HER DERSTEN İKİŞER SORU OLACAK SEKİLDE ACIK UCLU VE YAZILI OLARAK YAPILACAKTIR.ÖĞRENCİLER SINAV BİTİMİNDE ELLE YAZACAKLARI CEVAP KAGITLARINI SİSTEME YÜKLEYECEKLERDİR. SINAVLA İLGİLİ DİĞER AYRINTILAR 06.07.2020 TARİHİNDE DUYURULACAK.

DÖNEM 3 KOORDİNATÖRLÜĞÜ

NUMARA                                    AD SOYAD

172401029                                  BUSE CEYRAN

172401068                                  HANİFE SÜMEYYE AYVAZ

172401123                                   TAFLAN DENİZ DEMİRTAŞ

Sınav klasik yazılı olarak yapılacaktır. ( SORULARIN CEVAPLARI EL YAZISI İLE YAZILARAK CEVAPLANACAKTIR)

Her Anabilim dalının 2 sorusu vardır. Toplam 14 soru vardır.

Her Anabilim Dalının sorusunun cevabını ayrı bir kağıda el ile yazıp tüm Anabilim Dallarının sorularını cevapladıktan ve sınavı bitirdikten sonra; fotoğraflarını çekerek sisteme yükleyin.

(TEAMS DE ÖDEVLER BÖLÜMÜNDEN SINAVLARI İNDİRİP EL YAZISI İLE YAZIP SONRA FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP YİNE ÖDEVLER BÖLÜMÜNDE YÜKLEYECEKSİNİZ).

Başarılar...