KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Öğrencilerimizin Dikkatine

Dönem 1,2,3 öğrencileri için Çarşamba günü 10:00'dan itibaren UBYS üzerinden kayıtlarını yenileyebilir.

Alttan dersi olan öğrenciler öncelikle bu dersleri seçmek zorundadır.

Seçmeli dersi kalan öğrenciler hem kaldıkları yıla ait açık olan seçmeli derslerden birisini (geçen sene ile aynı dersi almak zorunda değil), hem de okuduğu döneme ait seçmeli dersi seçmelidir.

Dönem 4,5 öğrencileri için Çarşamba günü saat 10 : 00'dan itibaren (Dönem 6 öğrencileri için perşembe günü 10:00) UBYS sisteminden kayıt yenileyebilir.

Alttan stajı kalan öğrenciler bu stajlarını seçeceklerdir.

Alttan dersi kalmayan öğrenciler ise ders seçimlerini gruplarına göre seçecektir. Dersin grup/şube bilgisi devam etmekte rotasyon grubunu göstermektedir.

Dönem 4 için (A, B, C, D)

Dönem 5 için (A, B, C, D, E, F, G, H)

Dönem 6 için (A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1, D2, E1, E2, F1, F2)

Şeklinde seçim yapmalıdır.

Dönem 4 ve Dönem 6 öğrencileri ilgili seçmeli gruplarında (SEC-7=Dönem 4, SEC-11,SEC12 = Dönem 6) için birer ders seçecektir.

Hatalı ya da eksik seçim olması durumunda ekle / sil haftasında düzenleme yapılabilecektir.

Harç borcu çıkan öğrenciler öncelikle harç ücretini ATM veya internet bankacılığı üzerinden yatırarak işlemlerine devam edebilir.

Harç ücreti için son ödeme tarihi 13.09.2019 Saat 23:59

Kayıt yenileme ve ders seçimi için son tarih 15.09.2019 Saat 23:59

(UBYS Öğrenci bilgi sisteminden sayfanıza girdikten sonra sol üst menüden kayıt yenileme işlemlerini tıklayınız.)