Öğrencilerimize Duyuru

Fakültemiz otomasyon altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlamış olduğundan Öğrencilerimiz’in Sınav Notları ilanları, Öğrenci Belgesi Talepleri, Transkript işlemleri ÜBYS Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılacaktır. Sisteme giriş işlemleri 18 Ocak 2019 tarihinden itibaren Kablosuz internet Erişim (Eduroam) parolanız ile aynı olmuştur.

Kablosuz İnternet Erişim parolası almayan öğrencilerimiz hesap.comu.edu.tr internet adresinden parolasını alabilirler.

Kablosuz İnternet Erişim parolası olan öğrencilerimiz mevcut parolası Üniversite Bilgi Yönetim Sistemine giriş yapabilirler tekrardan parola almanıza gerek bulunmamaktadır.

NOT:UBYS sistemi Tıp Fakültemiz için test aşamasında olup, geçmiş dönem notlarınıza, aldığınız derslere ilişkin hatalar görebilirsiniz. Kontrol süreçleri devam etmekte olup en kısa sürede bu hatalar giderilecektir.