''1001 Soruyla Pediatrik Küçük Stajlar'' Kitabı Yayımlandı

Fakültemiz Çocuk Sağlığı veHastalıkları Anabilim Dalı  Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Nazan KAYMAZ ‘ın; özverili ve yoğun bir çalışma sonucu “1001 soruyla Pediatrik Küçük Stajlar’’ kitabı tıp fakültesi öğrencilerimizin ve asistanlarımızın kullanımına sunulmuştur. Bu kitapta pediatri hasta kliniğinde ortak hasta takibinin daha sık yapıldığı diğer kliniklerle bütünlük sağlamanın önemi  vurgulanmak istenmiştir. Bu kitabın ana hedefi spot bilgilerin verilmesinden çok klinik bakış açısının genişletilmesi ve hastaya uygun algoritmin oluşturulmasını sağlamaktır. Kitapta Dermatoloji, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Beyin Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi ve Üroloji bölümlerine yer verilmiş olup, bu alanlardaki asistan ve uzmanlara da yararlı bilgilerle katkı sunulmaktadır.