14 Mart Tıp Bayramı
             Bir ayrıcalık, bir kudsiyet ifadesidir sağlık çalışanı olmak. Fedakarlık ama ölene kadar, fedakarlık ama hastasını başında 24 saat göz kırpmadan bekleyerek, fedakarlık ama vaktini ayırmada evindeki eşi ve çocuğundan öte, hastasının iyileştiği, kalkıp ayağa yuvasına döndüğü ana kadar fedakarlıktır bu iş ve fedakardır bu kudsi insanlar. Kimi zaman ağlar, kimi zaman güler, gecesi ve gündüzü bu iş için adeta bloklanmıştır sağlık çalışanının.

Yaşatma arzusu ile yaşama sevdasından vazgeçmiş tüm sağlık çalışanlarının Tıp bayramını kutluyor, kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, maddi ve manevi gerçek kıymet ve değerlerinin daha fazla anlaşılacağı, daha fazla idrak edildiği günlerin özlemi içerisinde hayırlı bayramlar diliyorum.

Saygılarımla
Dr. Hüseyin Özdemir