Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

2018 - ÖSYS İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ADAYLAR İÇİN ULAŞIM VE KAYIT BİLGİSİ

2018 - ÖSYS İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ADAYLAR İÇİN ULAŞIM VE KAYIT BİLGİSİ

FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPTIRACAK ADAYLAR İÇİN GEREKLİ BELGE VE KOŞULLAR

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2. 2018 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı).

3. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

4. Kimlik fotokopisi. 

5. Tıp Fakültesi Programı ön koşullu program olduğundan, “Bu programda öğrenim görmelerine engel olmadığına dair” Sağlık Kurulu Raporu alınması zorunludur. (Tam Teşekküllü Devlet Hastaneleri ile Tıp Fakültesi Hastanelerinden alınacaktır).

Kayıt Yapacak Öğrenciler için;

Adaylar 3 - 7 Eylül 2018 tarihleri arasında Tıp Fakültesi Dekanlığı Temel Bilimler Binasına gelerek aynı yerde açılacak olan öğrenci kayıt bürolarından “kayıt zarflarını” alacaklardır. Kayıt zarfının ön yüzünü doldurarak kayıt için istenen tüm belgeleri, kayıt zarfının içine koyarak kayıt masasına gitmeleri gerekmektedir. Evraklarını eksiksiz teslim ederek kayıt olduğuna dair imza atan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır. Belgelerini eksik getirenler ya da belirtilen tarihlerde belgelerini teslim etmeyen öğrenciler, kayıt yaptırmamış sayılırlar.

KAYIT DONDURMA İŞLEMLERİ

Kayıt dondurma talebi için ders başlangıç tarihinden itibaren 1 (bir) ay içerisinde dilekçe ve mazeretini belirten resmi bir belge ile birlikte Öğrenci İşleri Büromuza başvurularınızı yapabilirsiniz. “Kayıt Dondurma” ile ilgili Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin ilgili maddelerini inceleyiniz.

DERS MUAFİYET İŞLEMLERİ

Ders muafiyet talebi için kayıt yaptırdığınız ilk yarıyılın ilk iki haftası içerisinde onaylı transkript (not durum belgesi) ve ders içerikleri ile birlikte Öğrenci İşleri Büronuza başvurularınızı yapabilirsiniz. “Ders Muafiyeti” ile ilgili Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin ilgili maddelerini inceleyiniz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Bürosu İletişim

0286 2180000-2085

Üniversitemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimine http://ogrenciisleri.comu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

:::: DİKKAT ::::

Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesi ana girişinde yapılmakta olan düzenleme çalışmaları sebebiyle kayıtlar süresince üniversitemize giriş çıkışlar Çanakkale Teknik Bilimler Yüksek Okulu girişinden sağlanmaktadır.

Kayıta geldiğinizde bu girişten üniversiteye girerek , üniversite iç yolundan Dekanlık Binamıza ulaşabilirsiniz.

Araç ile gelenler için yol tarifi I ( İzmir Yönünden Gelecekler )

İzmir Yönünden Gelenler Çanakkale Şehri tabelasından sonra yerleşkeye dönmeyerek Bursa istikametine devam ederek Çanakkale Adliyesi önündeki ışıklardan sağa dönerek Çanakkale Meslek YüksekOkulu girişine devam etmelidirler.

Araç ile gelenler için yol tarifi I ( Bursa Yönünden Gelecekler )

Bursa yönünden gelirken şehir girişi ışıklarında (Adliye önü) Adliye tarafına doğru sola dönerek devam etmelidirler.

KONUM BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıca üniversite hastanesi otoparkına aracınızı park ettikten sonra Fakültemiz Dekanlık Binasına yaya olarak giriş yapabilirsiniz.