Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

2020-2021 EĞİTİM YILI EĞİTİM PROGRAMLARI ÇALIŞTAYI

Eğitim Programı Çalıştayı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir başkanlığında, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Alper Akçalı, Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Mesut Ünsal koordinatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

TIP FAKÜLTESİ

2020-2021 EĞİTİM YILI EĞİTİM PROGRAMLARI ÇALIŞTAYI

 

Eğitim Programı Çalıştayı 06-07 Aralık 2019 tarihlerinde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir başkanlığında, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Alper Akçalı, Eğitim Başkoordinatörü Prof. Dr. Mesut Ünsal koordinatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

 

06 Aralık 2019 tarihinde çalıştay Prof. Dr. Tamer Demir, Prof. Dr. Mesut Ünsal, Tıp Eğitimi Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Ayşen Melek Aytuğ Koşan, Halk Sağlığı Anabilim Dalından Prof. Dr. Gamze Çan ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalından Dr. Öğt. Üyesi Çetin Toraman’ın sunumlarıyla başlamıştır. Çalıştay Dönem I, II ve III’ün dönem koordinatörleri ve kurul sorumlularının; Dönem IV, V ve VI’dan tüm staj sorumlularının katılımı ile geniş katılımlı şekilde gerçekleşmiştir. Sunumlardan sonra öncelikle dönemler ve kurullar ile stajlar kendi içinde yatay ve dikey bağlamda eğitim programını gözden geçirmiştir.