"Bel ve baş-boyun Ağrılarında İnvaziv girişimler" Başlık Bilimsel Toplantı Gerçekleşti

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından düzenlenen 'bel ve baş boyun ağrılarında invaziv girişimler' isimli toplantı 31 Ağustos 2014 pazar günü tıp fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya konuşmacı olarak Algolog Dr Ali İnanç Seçkin (Hackensack University, New jersey) katıldı. Büyük ilgi gören toplantıya tıp fakültesi dekanı Prof Dr Hüseyin Özdemir, cerrahi bilimler bölüm başkanı Prof Dr Fevzi Sefa Dereköy, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD başkanı Prof Dr Remziye Gül Sıvacı, Kocaeli Derince Eğitim Araştırma hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon klinik şefi Doç Dr Canan Balcı'nın yanısıra çevre illerden ve Çanakkale içinden alanında uzman pek çok hekim katıldı.

Haberin resimleri için tıklayınız.