Çanakkale Fen Lisesi ve Çanakkale Kampüs Koleji öğrencileri Tıp Fakültemizi tanımak ve hekimlik mesleği hakkında bilgi almak için Fakültemizi ziyarette bulundu.

Dekanımız Prof Dr.Tamer Demir ,dekan yardımcımız Prof Dr.Alper Akçalı ve Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Mustafa Edremitlioğlu , Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr Ali Rıza Erdoğan ,Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Dr.Öğretim Üyesi Ayşen Melek Aytuğ Koşan ve Dr.Öğretim.Üyesi Çetin Toraman hocamız  öğrencilere bu ziyaretlerinde eşlik etti.

Öğrencilere gelecekte meslek seçimlerine yardımcı olmak üzere hekimlik mesleği ve tıp öğrencisi olmak hakkında bilgi verildi  ve soruları cevaplandı. Fakültemizin olanakları ve eğitim sistemi hakkında yapılan sunumun ardından, öğrencilere fakülte eğitim ortamları gezdirildi. Bu etkinlik, hem öğrencileri değerli bir mesleği anlama ve fakültemizi tanıma açısından mutlu etmesi, hem de  gelecekte öğrencimiz olarak görmekten mutlu olacağımız lise öğrencileri ile Fakültemizi buluşturması açısından çok değerli bulunmuştur.