Çanakkale İli Merkezinde 18 Yaş ve Üzeri Bireylerde Uyku Bozukluklarının ve Huzursuz Bacak Sendromunun Araştırılması;

Fakültemiz Nöroloji ve Halk Sağlığı Anabilim dalları tarafından Çanakkale merkezinde 18 yaş ve üzeri bireylerde “Uyku Bozukluklarının ve Huzursuz Bacak Sendromunun  Araştırılması” çalışması başlatıldı. 10 Aralık 2018 tarihinde başlayan çalışmalara Fakültemiz Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Selma Yücel, Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel OYMAK ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda görev yapmakta olan Arş. Gör. Dr. Esen EKER ve intörn hekimler katkı vermektedir. Araştırma 2 hafta boyunca devam edecektir.