Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi.

Dekanlık binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Taş, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Ünver, fakülte bölüm başkanları ve anabilim dalı başkanları katıldılar.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Tıp Fakültesi Dekanı olarak sürdürdüğü görevini Prof. Dr. Tamer Demir’e devretti. Prof. Dr. Demir, üniversitenin ve fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Demir, yaptığı konuşmada “Rektörümüzün ve yönetimin bana duyduğu güven ve gösterdiği teveccühe çok teşekkür ediyorum” dedi ve Tıp Fakültesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Tamer Demir “15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yaşanan travmanın izlerini hala gidermiş değiliz ancak ÇOMÜ’de yapılan temizliğin birçok kuruma örnek olduğunu düşünüyorum” diyerek ÇOMÜ’nün 15 Temmuz sürecindeki mücadelesinden dolayı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise;

“15 Temmuz sürecinin ardından Tıp Fakültesi Dekan Vekilliği görevini sürdürüyordum. Ancak bu olağanüstü dönem artık sona eriyor. Bu görevi olması gerektiği gibi Tıp Fakültesi akademisyenlerine teslim etmek gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda aramıza yeni katılan Prof. Dr. Tamer Demir hocamıza bu görevi devretmekten mutluluk duyuyorum. Tıp Fakültesi içinde Araştırma Hastanesini de bulunduran önemli bir fakülte. Fakültemizin, Tamer hocamızın ve Tıp Fakültesi akademisyenlerinin katkısıyla çok daha güzel çalışmalara imza atacağından eminim. Üniversitemiz adına yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.