Celalettin Topçu Anadolu Lisesi’nden Fakültemize ziyaret

İlimizin önemli liselerinden Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi Öğrencileri Tıp Fakültemize tanıma ziyaretinde bulundu.

Rehber öğretmenleri Ufuk Ateşçi, Cihan Ünlü ve Ezgi Aydın ile birlikte 55 kişilik son sınıf öğrencilerinden oluşan gruba Fakültemiz adına Mezuniyet Öncesi Eğitim Koordinatörlüğü personeli Mustafa Onur Yurdal eşlik etti. Fakülte eğitim sistemi ve İmkanları hakkında öğrencilere bilgi sunan Yurdal öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Laboratuvarlar ve  derslikleri gezen öğrencilere daha sonra Tıbbi Biyoloji ABD. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Meliha Merve HIZ tarafından Tıbbi Biyoloji Laboratuvarında “DNA İzolasyonu” konulu örnek deney gerçekleştirildi.

Ziyaretten memnun ayrılan öğrenciler hedef yükselterek Tıp tercihi yapacaklarını ve ÇÖMÜ Tıp Fakültesini beğendiklerini aynı zamanda motivasyonlarının arttığını ve ziyaretten mutlu olduklarını belirttiler. 22.12.2017/ÇOMÜ Tıp Fakültesi