Çınarlar & Fidanlar Buluşması gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı intörn hekimleri ile emekli doktorları 'Çınarlar & Fidanlar Buluşması' etkinliği de bir araya geldi. Tıp Fakültesi Dekanlık Binasında 24 Nisan 2018 de gerçekleşen atkinliğe 9 emekli hekim, 16 intörn hekim ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı'nda görevli 5 öğretim elemanı katıldı.

Mesleki deneyimlerin paylaşıldığı etkinlik hakkında bilgi veren ÇOMÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Coşkun BAKAR, mesleğinde bir çınar olan Hekimlerin bu etkinlik sayesinde hayata ve mesleğe ait bir çok faydalı tecrübelerini kendileri ile paylaştığını belirtti. Bu paylaşımların hem kendilerini hem de büyüklerini mutlu ettiğini söyleyen Doç. Dr. Bakar, "Mesleki olarak insanlığa dokunan ve hizmet etme arzusunda bulunan bizler için farkındalık yaratacak mesleğe yüksek düzeyde hazılanmayı sağlayan önemli faktörlerin başında tecrübe aktarımları gelmektedir. Bu etkinlik ile bunu sağladığımız gibi bir çınar olan Hekimlik mesleğine uzun süre hizmet etmiş olan büyüklerimizi de hatırlamış olmamızın onları mutlu ettiğini görmek de bizleri ayrıca sevindirmektedir" dedi.   Etkinlik fotoğraf çekimi ile son buldu.