Çınarlar İle Fidanlar Buluştu

Fakültemiz Halk Sağlığı Anabilim Dalı, intörn hekimler ile Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hekimlik yaptıktan sonra emeli olmuş hekimleri buluşturdu. İntörn hekimlere birikimlerini aktararak; yaşadıkları iyi ve kötü tecrübeleri ilettiler. Oldukça verimli geçen toplantıda hekimlik mesleğinin kutsallığının ön plana çıktığı, hekimliğin önce "iyi bir insan olma olgusu" ile yapılması gerektiğini belirten emekli hekimlerimiz, çınarlar olarak fidanlarımıza formal ve informal katkıda bulundular. İntörnlerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen toplantının oldukça verimli geçtiği gözlendi. Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Coşkun BAKAR bu tür ve benzer buluşmaların devam edeceğini ve böylece hekim adaylarının doğrudan yaşayanların dilinden hekimliği anlamasının büyük ve paha biçilemez bir katkı olduğunu belirttiler.