Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

ÇOMÜ Tıp Fakültesinde İlk Kayıt Heyecanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılında üniversiteye ilk kayıtlarını yapacak öğrencilerini düzenlenen bir tören ile bünyesine dahil etti.

Çanakkale protokolünün de katıldığı ilk kayıtlar Terzioğlu Yerleşkesi'nde yer alan Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirildi. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen kayıt törenine Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, ÇAGİAD Başkanı Hikmet Sezen, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel katılarak öğrencilerin ilk kayıtlarını yaptı. Kayıt törenine üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel de katıldı.

Çanakkale Valiliği, Belediyesi ile ÇAGİAD ve ÇTSO yetkilileri ilk kaydını yaptıkları öğrencilere burs desteği vereceklerini belirttiler.

Çanakkale Protokolü tarafından ilk kayıtları yapılan Tıp Fakültesi öğrencileri Müge Büyükaksoy, Aytaç Hazar, Etilcan Bozay, Gürkan Kayhan Tuncel, Bedirhan Mengüç, Kerem Enes Duran'ın oldukça heyecanlı oldukları gözlemlendi.

Bu hafta ilk kayıtları yapılacak 13 bin öğrenci ile birlikte 2014-2015 Eğitim – Öğretim döneminde ÇOMÜ'de yaklaşık 46 bin öğrenci eğitim görecek.


Haberin tüm fotoğrafları için tıklayınız.