Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

Dekanımız Prof.Dr TAMER DEMİR den Öğretim Üyelerine Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı

Dekanımız Prof.Dr TAMER DEMİR den Öğretim Üyelerine 25 Aralık 2019 tarihinde Akreditasyon Süreci Hakkında Bilgiler Verilmiştir.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir tarafından 25 Aralık 2019 tarihinde öğretim üyelerine Akreditasyon hakkında bilgiler   paylaşılmıştır.

 Akreditasyon sürecinde UTEAK tarafından Öz değerlendirme Raporunun değerlendirildiği ve ziyarete karar verildiği bilgisi     verilmiştir.

Toplantıda “Akreditasyon sürecinin tamamlanması durumunda Fakültemiz ve dolayısıyla Üniversitemizin Tıp Eğitiminin evrensel normlar doğrultusunda yürütüldüğü ve sürekli gelişim ve değişim yönünde yüksek motivasyonunun olduğu belgelenmiş olacaktır.

Akreditasyon sürecinde aşılması gereken ilk basamağı oluşturan Öz değerlendirme Raporunun hazırlanması ve TEPDAD-UTEAK’a sunulması, yönetimin yüksek desteği, Tıp Eğitimi Anabilim dalı ve Öz Değerlendirme komisyonunda yer alan öğretim üyelerinin yoğun çalışmaları tamamlanmıştır. Gelinen süreçte fakültemizin UTEAK tarafından ziyaret edilecek olması, yeni yoğun bir uğraşı aşamasını birlikte getirmekle birlikte, daha iyiye ve mükemmele doğru evrilmesi için azmimizi arttırmıştır. İkinci aşama, yine tüm eğitim ve idari kadromuzun özveri ile çalışması gereken bir süreç olacaktır” açıklamasında bulunmuştur.

Ekler

Akreditasyon Ogretim Uyeleri Sunumu.pptx