Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

Dekanımız Prof.Dr Tamer Demir Tıp Fakültesi Akreditasyon süreci hakkında rektörümüz Prof.Dr. Sedat Murat hocamıza bilgiler sundu.

Dekanımız Prof.Dr Tamer Demir Tıp Fakültesi Akreditasyon süreci hakkında rektörümüz Prof.Dr. Sedat Murat hocamıza bilgiler sundu.

"Tıp Fakültesi hazırlıklarını sürdürdüğü Tıp Doktorluğu Eğitimi Akreditasyonu çalışmalarında önemli gelişmeler kaydetti. Tıp Eğitimi Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne (TEPDAD) yapılan başvuru ile Öz Değerlendirme Raporu'muzdaki bilgi ve belgelerin temel standartları karşıladığı saptanmıştır. TEPDAD tarafından fakültemiz yerinde değerlendirme ziyareti kararı 15.01.209 tarihinde Dekanlığımıza iletilmiştir. 16.01.2019 tarihinde Dekanımız, Akreditasyon komisyonu üyeleri öğretim üyelerimiz, araştırma görevlileri ve idari personelimiz katılımıyla Rektörlük makamında süreç hakkında bilgilendirme yapmıştır. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha ÖZDEN, Prof. Dr. Suat UĞUR katılmıştır.

Prof. Dr. Tamer DEMİR, akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi verdiği sunumu sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT'a destekleri için teşekkür etmiş ve çiçek takdim etmiştir. Rektörümüz çalışmaların önemini ve devamı için de desteklerini bildirmiştir.

Şubat ayında gerçekleşecek yerinde değerlendirme sonucunda olumlu bulunması halinde fakültemiz Tıp Eğitimi uluslararası tanınırlığı olan Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanacaktır."