Fakültemiz Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Alper Şener'in editörlerinden olduğu "Extrapulmonary Tuberculosis" isimli kitap Springer yayınevi tarafından basıldı. Akciğer dışındaki tüberküloz enfeksiyonlarının irdelendiği kitap onaltı bölümde oluşmakta ve toplamda 208 sayfadır. Kitap içindeki "Cardiovascular Tuberculosis" bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Halil Fatih Aşgün ve Doç. Dr. Bahadır Kırılmaz tarafından, "Ocular tuberculosis" bölümü Doç. Dr. Arzu Taşkıran Çömez tarafından yazılmıştır. ISBN kaydı 978-3-030-04743-6 olan kitabın konuyla ilgilenenlerin çalışmalarına katkı sunacaktır.