Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

Doç. Dr. Tarık Akman ÇOMÜSEM'de seminer verdi

Doç. Dr. Tarık Akman ÇOMÜSEM'de seminer verdi

   Fakültemiz Sosyal Sorumluluk Proje Geliştirme Komisyon Üyesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarık Akman, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde “Bel Ağrılarına Yaklaşım” başlıklı seminer verdi. 16 Mart 2018 Cuma günü 15:00 da gerçekleşen seminere ÇOMÜ personelinin yanı sıra halkımız da geniş katılım gösterdi.

   Doç Dr. Tarık Akman seminerle ilgi “ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı olarak en sık şikeyet aldığımız halk arasında Bel Fıtığı, Kanal Darlığı ve Bel Kaymaları olarak adlandırılan rahatsızlıklara yönelik en son gelişmeleri de içine alacak şekilde tanı ve tedavi yöntemlerini interaktif soru cevap şeklinde ele aldık. Sayın ÇOMÜSEM Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Yener Pazarcık’ın destekleri sayesinde güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk. Geniş katılımın olması da bizi ayrıca mutlu etti” dedi.

   ÇOMÜSEM Çanakkale Merkez Saat Kulesi Meydanı Kültür Evi Ofisi’nde 13 Nisan 2018 Cuma günü saat 15.00de ikincisi gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm ÇOMÜ personeli ve halkımız davetlidir.