Doğa Koleji Öğrencilerinden Araştırma Hastanesi ve Fakültemize Ziyaret
Çanakkale Doğa Koleji 10.Sınıf öğrencileri hastanemizi ziyarette bulundular. Hastanemiz kliniklerini gezen öğrencilere
Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsmail ERŞAN hastanemizin bölümleriyle ve Tıp Eğitimi ile ilgili bilgiler verdi.
Biz de Doğa Koleji öğrencilerine bu ilgileri için teşekkür ediyoruz.

179-ytxz-1.jpg
???????????????????????????????????,
?????????????????????????????????? ??????!???????????????????????
"?????????????????#?$??????%?? ???????%? ???&????'??????()*+,?????????????????-?????????.??/?0?
(??1?????????"???????"?????.?? ??
#?? ?????????????????????????????????"???????&?????$???-??? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????!???????????????????????
(??1?????????"???????"?????.?? ??
#?? ?????????????????????????????????"???????&?????$???-??? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????!???????????????????????
#?? ?????????????????????????????????"???????&?????$???-??? ???????