Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

Dönem 1 Oryantasyon (2018-2019) Programımız Gerçekleştirildi

Dönem 1 Oryantasyon (2018-2019) Programımız Gerçekleştirildi

2018-2019 Dönem 1 Oryantasyon Programımız 17 Eylül sabah 9:00’da Dekanımız Prof.Dr. Tamer DEMİR, Dekan Y. Prof.Dr. Alper AKÇALI, Dönem 1 koordinatörü Prof.Dr. Fatma SILAN, koordinatör yardımcısı Dr.Öğrt.Üyesi Hakan TÜRKÖN, Fakültemiz öğrenci temsilcisi Yusuf Emre KÖROĞLU ile Prof.Dr. Öztürk ÖZDEMİR, Prof.Dr. Müşerref OTKUN, Dr.Öğrt.Üyesi Nesrin DEMİR, Öğrt. Görevlisi Meltem İÇKİN ve 136 öğrencimizin katılımı ile başlatıldı, programdaki gibi 3 gün süre ile devam etti.

Sabah oturumunda açılış ve tanıtım konuşmalarının ardından öğrencilerimize akademik danışman listeleri, oryantasyon programı takip değerlendirme anketleri dağıtıldı.  Dönem 1 öğrenci temsilciliği için aday belirlendi.

Öğleden sonraki oturumda Prof.Dr. Müşerref OTKUN, Dr.Öğrt.Üyesi Nesrin DEMİR, Prof.Dr. AliRıza ERDOĞAN, Ört.Gör.Dr. Levent ELEVLİ, Öğrt.Gör.Dr. Meltem İÇKİN tarafından öğrencilerimiz 4 gruba ayrılarak dekanlık binamızdaki laboratuarların tanıtımları yapıldı. Yine öğleden sonraki programda öğrenci temsilcisi seçimi yapıldı. En yüksek oy alan öğrencimiz Cemal KARAKAŞ dönem 1 öğrenci temsilcisi olurken Sevde KOL ve Fidan DURAN’da yardımcıları oldu.

İkinci gün oturumunda Psikolog Serdar TOPAL, fakültemiz öğrenci işleri şefi Zekeriya AKA, Prof.Dr. Mesut A. ÜNSAL ve Prof.Dr. Fatma SILAN’ın sunumları, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizn ilk gün olduğu gibi yüksek katılımıyla tamamlandı. Öğleden sonrakş oturumda fakülte sekreterimiz Serkan DURDAĞI’nın organizasyonu ve eğitim koordinatörümüz Onur YURDALI’ın katılımıyla öğrencilerimize kampüsümüz tanıtıldı ve kütüphanemizin oryantasyon programına katılım yapıldı.

Üçüncü gün sabah oturumumuzda Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığımızdan Nurten MORGÜL, Özlem TURAN, ve Hakan PENBEK’in sunumlarıyla başlayıp Prof.Dr. Coşkun BAKAR’ın Hekimlik mesleğini tanıtan sunumu ile sabah oturumu tamamlandı. Öğleden sonraki oturum geçen yıl dönem 1 birincisi Akın Hakan TOPUZ’un konuşması ile başladı ve öğrenci toplulukları tanıtımlarıyla devam etti.

Dekanımız Prof.Dr. Tamer DEMİR, Dekan Y. Prof.Dr. Alper AKÇALI, Prof.Dr. Fatma SILAN, Dr.Öğr.Üyesi Nesrin DEMİR, fakülte sekreterimiz Serkan DURDAĞI, akademik ve idari personellerimizin de katıldığı müzik dinletisi ile son buldu.