Dönem 2 Öğrencilerimiz Kahvaltı Etkinliğiyle Döneme Veda Etti
108-fdnw-1.jpg

Yoğun bir Eğitim-Öğretim Yılının ardından Dönem 2 öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz kahvaltı etkinliği ile döneme veda etti. Geçirdikleri yoğun çalışma temposunun ve bu yılın Final sınavının da tamamlanmasının ardından öğrencilerimiz hem sınav heyecanı ve stresini hem de yılın yorgunluğunu kahvaltıda atmaya çalıştılar. Öğretim üyelerimizle birlikte sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bu kahvaltı ardından öğrenciler bu tür etkinlikler çoğalması ve yaygınlaşmasını beklediklerini belirttiler. Öğretim üyelerimiz de öğrencilerimizin çalışma temposundan ve bu yılki başarı durumlarından memnun olduklarını belirtirken, kendileri de bu etkinliklerin daha fazla yapılmasını ümit ettiklerini belirttiler. Tüm öğretim üyelerimize gösterdikleri özverili çalışma ve yarattıkları olumlu eğitim ortamı için teşekkür ederken, öğrencilerimizi de başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.