Dr. Öğr. Üyesi Ercan Akşit Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde Seminer verdi

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde ÇÖMÜ Tıp Fakültesi ve Çanakkale Belediyesi işbirliği çerçevesinde düzenlenen Altın Yıllar Yaşam Merkezi Seminerleri'nin konuğu  Çömü Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ercan Akşit oldu.

Altın Yıllar Yaşam Merkez'nde 06.04.2018 Cuma gübü saat 14.00 'da gerçekleşen Seminerin konusu "Kardiyovasküler Hastalıklar ve Hipertansiyondan Korunma" oldu. 65 yaş üstü geniş bir katılımcı tarafından takip edilen seminer sonunda soru cavap yapıldı. Dr. Akşit "Sunum bitiminde vermek istediğim mesajın alındığını görmek beni ayrıca mutlu etti. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım." dedi.