Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

FAKÜLTEMİZ 1,2 ve 3. SINIFLARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU.

FAKÜLTEMİZ 1,2 ve 3. SINIFLARI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU.

Fakültemiz 1,2 ve 3. Sınıfları için önemli duyuru.

Fakültemiz 1,2 ve 3. sınıfların Eğitim Programında bu yıl yapılan değişikle Üniversitemizin diğer birimlerinde paramedikal seçmeli dersler açılmıştır. Bu yıl 33 farklı seçmeli ders verilecek olup, Seçmeli Ders saati Dönem 1 ,2 ve 3 için ortak olup Çarşamba günleri öğleden sonraları olarak belirlenmiştir. 

Belirlenen seçmeli dersleri 1,2 ve 3. sınıflar ortak alacağından, her ders için 16 öğrenci kontenjanı belirlendiği gibi sınıf bazında da kontenjan belirlenmiştir. Buna göre her ders için 1. sınıflara 6 (altı), 2 ve 3. sınıflara ise 5 (beş) kontenjan belirlenmiştir. Belirtilen kontenjan dışında ekstra kontenjan açılmayacağından ilgili sınıfa ayrılan kontenjan dolduğunda başka ders seçilmek zorunda kalınacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin derslerini sağlıklı seçebilmesi için her gün farklı sınıf için seçmeli ders seçim günü belirlenmiştir. Buna göre;

 

3. Sınıf Öğrencileri 19 Eylül 2018 Çarşamba

2. Sınıf Öğrencileri 20 Eylül Perşembe

1. Sınıf Öğrencileri 21 Eylül Cuma

 

tarihlerinde Fakültemiz Dekanlık Z-12 Nolu Mezuniyet Öncesi Eğitim Koordinatörlüğü Ofisinde seçtikleri seçmeli adlarını yazdırabileceklerdir. Aşağıda seçmeli ders listesi sunulmuştur.

Seçmeli Ders Listesi için tıklayınız.