Fakültemiz Bayan Voleybol Takımı Dekanımız Prof. Dr. Yavuz Demiraran'ı Makamında Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından 2015-2016 Akademik Yılında düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde başlayan  “Bilim, Sanat ve Spor Etkinlikleri” kapsamında yapılan Fakülteler Arası Bayanlar Voleybol Turnuvasında Fakültemizi en iyi şekilde temsil ederek Fakültemiz Bayan Voleybol Takımı’na Şampiyonluk getiren Tıp Fakültesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörleri ve Fakültemiz Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Uludağ eşliğinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demiraran'ı makanında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut Erbaş ve Yrd. Doç. Dr. Hacer Şen hazır bulundular.

Ziyaret sırasında başarılı olan takım oyuncularının aynı zamanda okulda daaynı başarıyı gösterdiklerini farkettiğini söyleyen Dekan Prof. Dr. Yavuz Demiraran; özellikle başarılı sporcuların başka konularda da başarılı olduklarına, öğrencilerin başarılarının sporla beraber ilerleyeceğine inandığını belirtti.

Takım Kaptanı Tilbenur Akyel'in kupayı Dekan Prof. Dr. Yavuz Demiraran'a teslim etmesi üzerine başta Antrenör Doç. Dr. Ahmet Uludağ'a Dekan Prof. Dr. Yavuz Demiraran tarafından plaket sunulmasının tüm takıma tek tek hediyeler sunuldu. Takım Oyuncuları; Tilbenur Akyel hediyesini Dekan Prof. Dr. Yavuz Demiran'ın elinden alırken; Feride Dilan Atlı, Gökçe Avsever, Ezgi Olgun, Feride Yağmur Karaçor'a hediyelerini Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Erbaş takdim ederken, İlke Açar, Melike Güleç, Melike Okumuş, Aysu Akkaş'a ise hediyelerini Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hacer Şen takdim ettiler.

Haberin fotoğrafları için lütfen tıklayınız...