Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir tarafından “Göz Hastalıkları" konulu konferans gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir tarafından “Göz Hastalıkları” konulu konferans, Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yaşlı hastaları bilgilendirmek amacıyla yapılan konferansta, Kuru Göz Sendromu, Katarakt, Glokom, göz rahatsızlığına bağlı Diyabet gibi hastalıkların süreci hakkında bilgiler verildi. Bu tip rahatsızlıkların basit görünse de kişiye yaşatabileceği sıkıntılı süreçlerden dolayı önemsenmesi gerektiğini vurgulayan Demir, birçok göz rahatsızlığının diyabet ve sigaraya bağlı olduğunu belirtti. Konuşmanın sonunda katılımcıların sorularına yer verilmesinin ardından, hastaları bilgilendirilmek amacıyla sık sık bu tarz konferanslara yer verileceğinin müjdesi verildi.

Konferansa linkten ulaşabilirsizniz.    https://www.youtube.com/watch?v=8MYeWpmAAF0&feature=share