Fakültemiz "Genç Hekimler Buluşuyor" Toplantısında Temsil Edildi

21 Mart 2015 tarihinde  T.C. Sağlık Bakanlığının ''Genç Hekimler Buluşuyor'' ''Sağlıkta Gelecek Vizyonu'' konulu toplantı  Bursa ilimizde  Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU , Bursa Valisi Münir KARALOĞLU ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi  Öğrencilerinin, Dekan, Dekan Yardımcılarının ve çok sayıda İl Sağlık Müdürleri ve Milletvekillerinin katılımı ile  gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda  Çanakale ‘yi İl Sağlık Müdürümüz Opr. Dr. Kenan ELİUZ, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Suat ÖZEN ve Tıp Fakültesi Sekreteri Abdulkadir KARASÜLEYMANOĞLU ve 12 Tıp Fakültesi öğrencisi temsil etmiştir. Toplantıda Fakültemiz Dönem 5 öğrencisi Mehmet ÇİMEN'in yapmış olduğu ‘'Sağlıkta Yeni Vizyon'' sunumu  günümüz tıp eğitim sorunlarına çözüm önerileri,   ve gelecekte sağlık ve teknolojinin entegrasyonu hakkında görüşleri  ile göz doldurdu ve başta Bakanımız Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU olmak üzere tüm misafirlerin takdirini ve beğenisini kazanarak Çanakkale ve Üniversitemizin gururu oldu.

Haberin diğer fotoğrafları için lütfen tıklayınız.