Fakültemiz KVC A.D. -Perfüzyonistler Derneği ile Bölgesel Perfüzyon Toplantısı Gerçekleştirdi

18 Nisan 2015 tarihinde  bu yılın ikinci bölgesel perfüzyon toplantısı  Çanakkale'de gerçekleştirildi.18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı ile Perfüzyonistler Derneği  ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda  Kalp Cerrahisi ve Perfüzyon Eğitimi  ile son gelişmeler ile Perfüzyonist Mesleğinin sorunları Türkiyenin bir çok Üniversitesinden gelen Kalp Damar Cerrahisi Öğretim Üyeleri ve Deneyimli Perfüzyonistler ile birlikte tartışıldı.Oldukça Yoğun ve Bilimsel geçen toplantılar sonucu tüm katılımcılar toplantı dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdiler. Tüm Katılımcılara   katılım belgesi verilerek toplantı sonlandı.

Haberin fotoğrafları için lütfen tıklayınız...