Fakültemiz Öğrencisi Mehmet ÇİMEN'den Bir Başarı Daha

20-22 Mart 2015 tarihlerinde İzmir Çeşme Sheraton otelde düzenlenen 500 kişinin katıldığı ve 42 sözlü sunumun yapıldığı ve 3 ayrı oturumda gerçekleşen 1. Uluslararası Tıp Öğrenci kongresinde sözlü sunumuyla daha önceki birçok kongrede olduğu gibi  1.lik ödülünü aldı.

Kendisine bu performansı neye borçlu olduğunu sorduğumuzda, Türkiye'nin fikir üreten , proje oluşturan ,analitik düşünebilen ülkesini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracak donanımlı ve çalışkan genç nesillere ihtiyacı olduğunu dile getiren Mehmet Çimen; "Türkiye'miz Bilim ve Teknolojide dünyada söz sahibi haline gelene kadar yaptıklarımız denizde damla dahi olmasa da şahsım ve tüm arkadaşlarım çalışmaya devam edeceğiz'' şeklinde açıklamada bulundu.

Kendisi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.