Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

Fakültemiz Şampiyon Bayan Voleybol Takımı Dekanlık Makamını Ziyaret Etti

Fakültemiz Şampiyon Bayan Voleybol Takımı Dekanlık Makamını Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından 2016-2017 Akademik Yılında düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde başlayan  “25. Yıl Bilim, Sanat ve Spor Etkinlikleri” kapsamında yapılan Fakülteler Arası Bayanlar Voleybol Turnuvasında Fakültemizi en iyi şekilde temsil ederek Fakültemiz Bayan Voleybol Takımı’na Şampiyonluk getiren Tıp Fakültesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörleri ve sorumlu öğretim elemanı Fakültemiz Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Uzm. Dr. Levent ELEVLİ eşliğinde Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim TAŞ'ı makanında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Fakülte Sekreteri Serap Yahşi hazır bulundular.

Ziyaret sırasında başarılı olan takım oyuncularına iki yıl üste üste şampiyon olduklarını hatırlatarak, öğrencilerin bu takımla daha nice başarılar elde edeceğine inandığını belirten Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim TAŞ, öğrencilere gelecek yıllar için de başarı dileklerinde bulundular. 

Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil brahim Taş, takıma Fakültemize kazandırdıkları kupa ve başarı için teşekkür ederek başta sorumlu  Antrenör Uzm. Dr. Levent ELEVLİ ve antrenör yardımcıları ve takım oyuncularına hediyelerini sundular. 

Tıp Fakültesi Bayan Voleybol Takımı:

Sorumlu Antrenör: Uzm. Dr. Levent ELEVLİ

Antrenör Yardımcıları: Muhammed Ertuğrul YEŞİLYURT-Can ALTUNTAŞ

Takım Oyuncuları:

1-Tilbenur AKYEL

2-Feride Dilan ATLI

3-Gökçe AVSEVER

4-Ezgi OLGUN

5-Melike GÜLEÇ

6-İrem BAŞKURT

7-Tuğba Nur KAYA

8-Aysu AKKAŞ