Fakültemizde Mahalle Muhtarları ve Mahalle Meclis Başkanlarına Teşekkür Toplantısı

Fakültemiz Nöroloji ve Halk Sağlığı Anabilim Dalları tarafından 10 – 21 Aralık 2018 Tarihleri arasında Çanakkale ili merkez mahallelerinde ve Kepez Beldesinde “Çanakkale il merkezinde yaşayan 18 yaş ve üzeri bireylerde uyku bozukluklarının incelenmesi ve huzursuz bacak sendromu prevalansının saptanması’’ başlıklı toplum tabanlı saha çalışması Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Selma Yücel, Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel OYMAK ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda görev yapmakta olan Arş. Gör. Dr. Esen EKER ve intörn hekimlerle birlikte  yürütüldü.

Saha çalışmalarına destek veren; Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban ŞAHİN, Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Hulusi Evren KIZOĞLU, Esenler Mahallesi Muhtarı Nazife AYDIN, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan IŞILDAK, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan VURAL, Namıkkemal Mahallesi Muhtarı Cahit SEVİM, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Leyla ENLİ GÜREL, Kepez Boğazkent Mahallesi Muhtarı Hamit Özdemir, Kepez Cumhuriyet Mahallesi Muhtar V. Ferhat TÜLMEN, Kepez Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ayşe DERELİ , Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığından Nigar ERDAL, İsmetpaşa Mahalle Meclisi Başkanı Mehmet YILDIRIM ve Esenler Mahalle Meclisi Başkanı Fatma ÇALIŞKAN ve Kemalpaşa Mahalle Meclisi Başkanı Orhan GÜREL’le Fakültemizde bugün bir araya gelen Dekanımız Sn. Prof. Dr. Tamer DEMİR vermiş oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür belgelerini takdim etti.