Fakültemizden Aile Sağlık Merkezi Ziyaretleri

Fakültemizden Aile Sağlık Merkezi Ziyaretleri;

Fakültemiz son sınıf öğrencileri olan ön hekimler, Aile Hekimliği uygulama dilimini ilimizdeki gönüllü Aile Hekimlerinin yanında geçiriyor.

Öğrencilerimizi ve bu döneme destek olan Çanakkale Merkezde görevli olan Aile Hekimlerininin bir kısmına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tamer DEMİR, Dek. Yrd. Prof. Dr. Alper AKÇALI, Eğitim başkoordinatörü Prof. Dr. Mesut A. ÜNSAL, Aile Hekimliği AD Başkanı Prof. Dr. Erkan Melih ŞAHİN, Tıp Eğitimi AD Başkanı Ayşen Melek A. KOŞAN' ın katılımlarıyla 24 Aralık 2018'de bir ziyaret düzünledi.

Bu kapsamda Anafartalara Aile Sağlık Merkezi (ASM), Kepez ASM, Barbaros ASM, 100. Yıl ASM ve Köşdere ASM olmak üzere beş Aile Sağlık Merkezi ziyaret edilirken, ön hekimlerimiz ve Aile Hekimleriyle karşılıklı görüş alış verişi yapıldı.

Ön Hekimlerimiz bu dönemlerinde toplum içerisinde ilk basamak uygulamaları için bilgilendiklerini ve deneyim kazandıklarını iletirken Aile Hekimleri de deneyimlerini aktarmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Fakültemizde Aile hekimlerinin katılımıyla geri bildirim toplantısı yapılması planlanıyor.