Fakültemizi Kazanan Öğrencilerin İlk Kayıt Heyecanı

2017-2018 Eğitim Yılı için Fakültemizi kazanan adaylar Fakültemize kayıtlarını yaptırmaya başladılar. İlk kaydı yapan Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Tamer DEMİR velilere ve öğrencilere hitap ederek gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti. Öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde almalarını ve bu şekilde mezun olarak topluma faydalı birer doktor olduklarında da yanlarında olacaklarını belirtti. Daha sonra Dekanımız Prof. Dr. Tamer DEMİR, tüm öğrenciler adına Kocaeli'den Fakültemizi kazanan Barbaros YALÇINKAYA'nın kaydını yaparak, ilk klaydı gerçekleştirmiş oldu. Yine Dekanımız Prof. Dr. Tamer DEMİR ve Fakülte Sekreteri Serap YAHŞİ, kayıt yaptıracak tüm öğrenciler adına çiçek ve hediye sundular. Daha sonra Fakültemizi kazanan ve kayıt için gelen diğer adayların kayıt işlemlerine geçildi.