KBB Anabilim Dalı'ndan"Koklear Implant" Uygulamalarına Yönelik Bilimsel Toplantı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB AD halk arasında Biyonik Kulak olarak tanınan "Koklear İmplant" uygulamalarına başlayacak. Bu nedenle ilk olarak 1-4 yaş grubu işitme engelli hastaların başvurusu gerekmektedir.

128-zycd-1.jpg

Bu amaçla Trakya Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahi  Derneği Başkanı Prof. Dr. Sefa DEREKÖY, bilimsel bir toplantı düzenledi. Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Armağan İNCESULU'nun konuşmacı olarak katkı sunduğu  toplantıya Edirne Trakya Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğretim üyeleri ile  Kırklareli, Çanakkale illeri ve ilçelerindeki hastanelerden  KBB hekimleri katıldı.