Medi-Sina Öğrenci Topluluğunun Fakültemizde Düzenlediği ''Nobel'e Bi'Bakış '' Konferansı;

Medi-Sina Öğrenci Topluluğunun Nobel'e Bi'Bakış adlı Konferansı 13.12.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Konferans; saygı duruşu ve İstiklal Marşı akabinde topluluk temsilcisi Furkan Seha Yıldırım'ın konuşmasında, bu konferansta bilim heyecanı ile dolu gönüllere bir ışık tutmayı, fakültemizde bir heyecan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Öğrenci topluluğu akademik danışmanı Prof. Dr. Sefa Dereköy selamlama konuşmalarında bu seneki Nobel Fizyoloji-Tıp Ödülü ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Konferansa ev sahipliği yapan Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Tamer Demir konuşmalarında organizasyonu tertib eden Medi-Sina Öğrenci Topluluğuna, danışmanı Prof. Dr. Sefa Dereköy'e ve katılımcılara teşekkür etti. Konferans Dr. Sefa Dereköy'ün Tıp Tarihi, Dr. Nesrin Demir'in Nobelin İmmunolojisi, Dr. Lokman Koral'ın Nobelin Onkolojisi sunumlarıyla devam etti. Sonrasında hastane yemekhanesinde ikram verildi. Konferansa katılım sağlayan hocalarımıza, öğrencilerimize teşekkür ederiz.