Mesleksel Beceri Koordinatörlüğü ile Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Ortak Toplantı Gerçekleştirdi

31 Ocak 2020 tarihinde uygulanan Nesnel Yapılandırılmış Klinik Sınav (NYKS) sonrası Mesleksel Beceri Eğitimi Koordinatörlüğü ile Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu ortak toplantı yaparak hem sınavı hem de mesleksel beceri uygulamalarını değerlendirdi.

Toplantı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi (ÇOMÜTF) Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir başkanlığında, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Alper Akçalı ve adı geçen iki komisyonda görevli öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Prof. Dr. Tamer Demir öğrencilerimize kazandırmamız gereken mesleksel becerilerin önemi ve bu becerilerin geçerli ve güvenilir şekilde ölçülmesinin gerekliliğini vurgulamıştır. NYKS’nin değerlendirmesi yapıldıktan sonra yıl sonunda yapılacak NYKS ve bu sınavın geçerli ve güvenilir biçimde gerçekleştirilmesi adına yapılması gerekenler değerlendirildikten sonra toplantı sona ermiştir.