Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tıp Fakültesi

MİKROFONDA GENÇ BİR TIBBİYELİ: MÜJDAT GÜVEN

Fakültemizin dönem 3 öğrencilerinden Müjdat Güven, Kampüs Fm’de kendi hazırlayıp-sunduğu radyo programı ''Müjdat'la Satır Arası''  ile fakültemizin farklı yüzlerinden biri ve bir tıbbiyelinin dünyasının sanıldığı gibi ders notlarından ibaret, kapalı bir kutu olmadığının çok güzel bir örneği. Aynı zamanda üniversitemizin radyosunun program bazında ilk canlı yayınını yapma gururunu da yaşayan hekim adayımız mayıs 2012'den beri mikrofonun başında dinleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Radyoculuğu ve tıp öğrenciliğinden bahsederken kendisine göre en uzun süredir yaptığı-yapacağı şeyi de söylemek gerek; Şiir yazmak. Yakında kitabını raflarda görürseniz hiç şaşırmayın. Belki de yarının ünlü bir şair-hekimi bu sıralardan geçiyordur.

Programına gelince; dinleyicisinden gelen isteklerle beraber en güzel şarkıları ve bir çok dergide yayınladığı kendi şiirlerinin yanı sıra aklınıza gelebilecek en güzel şiirleri de dinleyicisiyle buluşturuyor ve gecenin en güzel saatlerinde kulaklarınıza, gönüllerinize misafir oluyor.Şiir, müzik ve muhabbet dolu bir yayınla hekim adayımızın sunduğu ''Müjdat'la Satır Arası'' her cumartesi 23.00'te Kampüs Fm'de.

Size dinlemenizi tavsiye ederken kendisine de bu güzelliklerle süslediği, uzun ve zorlu, kutsal hekimlik yolunda başarılar dileriz.


Sosyal medyadan takip etmek için: https://www.facebook.com/mujdatlasatirarasi1
Canlı dinlemek için : http://kampusfm.comu.edu.tr/ & Fm 94.0 ‘’

 


93-shll-1.jpg


93-shll-2.jpg
93-shll-3.jpg