Öğrencimiz Mehmet Çimen Kongreden Birincilikle Döndü

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Temsilcisi Dönem 5 öğrencisi Mehmet Çimen 27.02.2015-01-03.2015 tarihlerinde yapılan 24 üniversiteden 370 kişinin katıldığı Atatürk Üniversitesi Ulusal Ortopedi ve Travmatoloji Tıp Öğenci Kongresinde 'Osteoporotik Travmalar ve Osteoporoz Tedavisindeki Yenilikler' konulu sözlü sunumuyla birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Daha önce başarılarıyla ÇOMÜ ailesini birçok kez gurulandıran Mehmet Çimen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini en güzel şekilde temsil etmeye çalıştığını ve tıp eğitimine katkı sağlayan tüm hocalarına teşekkür ettiğini söyledi. Biz de öğrencimizi bu başarısından ötürü kutluyor, gelecek çalışmaları için başarılar diliyoruz.