Prof. Dr. Berrak Yeğen'den Deneysel Araştırma Tasarımı Nasıl Yapılır? Konferansı

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A. B. D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrak Yeğen, Sağlıkta bilimsel araştırmalar toplluğunun organizasyonuyla ÇOMÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda Deneysel Araştırma Tasarımı Nasıl Yapılır? başlıklı konferansı verdi. Konferans,Fakültemiz öğretim üyeleri ve asistanların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Berrak Yeğen konferans öncesinde önce Gözlemevi ziyaretinde bulundu. Gözlemevi'nin işlevi hakkında bilgi alan Berrak Yeğen daha sonra üniversitemiz kütüphanesini ziyaret etti. Kütüphane hakkında hayranlığını dile getiren Berrak Yeğen, Tıp öğrencilerinin kullanmış olduğu ve kendisinin  editörlüğünü yapmış Tıbbi Fizyoloji  kitapları imzaladı. Deney hayvanları ünitesinide ziyaret eden Berrak Yeğen konferans öncesinde Çocuklar Evi'ni de ziyaret eden Berrak Yeğen, Çocuklar Evi Müdürü Derya Deniz'le yaptığı kısa söyleşi de İngiltere de uzun süre kaldığını ancak orada bile böyle gelişmiş bir kreşi görmediğinden bahsetti. Üniversitenin olanakların çok iyi olduğunu ve bu imkânların büyük üniversitelerde dahi olmadığının altını çizen Berrak Yeğen: ''Gerçekten kısa sürede uzun mesafe kat etmiş ve diğer üniversitelere örnek olacak düzeyde gelişme göstermiş, boğaz manzaralı yerleşkesiyle de diğer üniversiteleri kıskandıran bir üniversite'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin fotoğrafları için tıklayınız.