" Tıbbi Mikoloji Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, Prof. Dr. Emel TÜMBAY bu yıl da öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşmak için fakültemizdeydi."

"Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kuruluş ve gelişme süreçlerinden itibaren günümüze kadar özveri ile katkı sunan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzun yıllar çalışmış olan, Prof. Dr. Emel TÜMBAY bu yıl da öğrencilerimizle bir aradaydı. Mikoloji ve hekimlik alanındaki bilgi ve deneyimlerini karşılık beklemeksizin bizlerle paylaştığı için, Dekanımız Prof. Dr. Tamer DEMİR kendisine teşekkürlerini sundu.  "