Program Değerlendirme Komisyonu ile Ölçme Değerlendirme Komisyonu Ortak Toplantı Yaptı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir başkanlığında saat 10.00 ile 12.00 arasında gerçekleştirildi. Toplantıya Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Alper Akçalı ve Dr. Öğr. Üyesi H. İbrahim Taş, Program Değerlendirme Komisyon başkanı ve üyeleri, Ölçme Değerlendirme Komisyon başkanı ve üyeleri katıldı. Toplantıda program değerlendirmeye yönelik gerçekleştirilen geribildirim mekanizmaları, ölçme ve değerlendirme komisyonu ile birlikte geribildirim mekanizmalarının etkili kullanılıp kullanılmadığının değerlendirilmesi gündemi oluşturmuştur.

Toplantıda Prof. Dr. Tamer Demir; “Fakülte yönetimi olarak bizler için sürekli gelişim ve yenilenme son derece önemlidir. Uzun zamandır fakültemizde Program Değerlendirme ve Ölçme Değerlendirme Komisyonları bulunmaktadır ve etkin bir şekilde çalışmaktadır. Bugün yapılan ortak toplantı ile geribildirimleri nasıl kullandığımızı değerlendirmeniz, buradan yapacağınız çıkarımları özellikle gerçekleştirmiş olduğumuz Program Geliştirme Çalıştayı ve gerçekleştireceğimiz Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı ile ilişkilendirmeniz bize yol gösterecektir. Fakültemizde eğitimin planlanmasına tüm öğretim üyeleri bir ekip ruhu ile katılmaktadır ve fakültemiz ortak bir akıl ve planlama yapılarak yönetilmektedir. Bu durum beni çok mutlu etmektedir.” şeklinde konuştu.