Startup Weekend 12-13-14 Ekim tarihinde, Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteğiyle Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Girişimcilik Yarışması Startup Weekend 12-13-14 Ekim tarihlerinde, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) desteğiyle Üniversitemiz ev sahipliğinde  gerçekleşiyor.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği 2. Startup Weekend etkinliği olarak; bölgedeki girişimciliğe duyulan ilgiyi arttırmayı, girişimcilerin iş kurma, iş modeli oluşturma ve iş modelini doğru şekilde sunma konusunda bilgi edinmesini ve girişimcilik farkındalığını yaratmayı hedefliyor.

Her hafta dünyanın farklı kentlerinde düzenlenmekte olan Startup Weekend organizasyonları, gençlerin ekipler kurarak, iş fikirlerini bu 3 günlük maratonda alacakları mentörlük ve eğitim desteğiyle geliştirdiği, jüriye sunum yaparak yarıştığı ve dereceye girenlerin ödüllendirildiği girişimcilik yarışmasıdır.

Detaylı bilgiler için tıklayınız.