TEPDAD heyeti, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat'ı makamında ziyaret etti.

Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) heyeti, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat'ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir de hazır bulundular.

TEPDAD heyeti ve öğretim üyeleri, öğrenciler ile yapılan aktif görüşmeler ile birlikte “Öz Değerlendirme Raporu” hakkında Rektör Prof. Dr. Sedat Murat'a bilgi verdiler.