Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Dilek ÜLKER ÇAKIR'ın Yazarlarından Olduğu Kitap Yayınlandı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim dalından Prof. Dr. Hatice Paşaoğlu nun editörlüğünde  insan biyokimyasının temel ve klinik konuları hakkında bilgi edinilecek şekilde tasarlanmış lisans ,yüksek lisans eğitiminin yanısıra doktora ve doçentlik çalışması yapan genç araştırıcılara ve ayrıca TUS,DUS sınavları için de kaynak olarak önerilebilecek  yazarları içinde fakültemiz Tıbbi Biyokimya AD.Öğretim üyemiz Doç.Dr.Dilek Ülker Çakır ın da  bulunduğu Temel/Klinik BİYOKİMYA   kitabı Pelikan yayınevi tarafından yayınlanmıştır.