Tıbbi Mikoloji Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, Prof. Dr. Emel TÜMBAY Bu Yıl Da Öğrencilerimizle Deneyimlerini Paylaşmak İçin Fakültemizdeydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin kuruluş ve gelişme süreçlerinden itibaren günümüze kadar özveri ile katkı sunan, Tıbbi Mikoloji Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı, Prof. Dr. Emel TÜMBAY bu yıl da öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşmak için fakültemizdeydi. Bilgi ve deneyimlerini karşılık beklemeksizin bizlerle paylaştığı için, Dekanımız Prof. Dr. Tamer DEMİR teşekkürlerini sundu.