Tıp Fakültemiz İlk Mezunlarının Büyük Başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitiesi Tıp Fakültesi İlk Mezunlarının Büyük Başarısı

2007 yılında kendi binasında ilk öğrencilerini alarak eğitime başlayan Fakültemizden, 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılında 24 öğrencimiz mezun olmuştur. Mezun olan öğrencilerimizden 12 öğrencimiz Bahar Dönemi Tıpta Uzmanlık Sınavında başarılı olarak araştırma görevlisi olmuşlardır. Bu başarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimize Fakültemiz adına teşekkür ediyorum. Kazanamayan öğrencilerimizinde önümüzdeki sınavlarda müjdeli haberlerini bekliyoruz. Öğrencilerin başarısında emeği geçen tüm öğretim üyelerimizi, idari ve yardımcı sağlık personelini gönülden kutluyor saygılarımı sunuyorum.

Prof.Dr.Hüseyin ÖZDEMİR

Dekan V.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi
                                       2012-2013 Mezunları TUS Yerleştirme Bilgileri

Adı-Soayadı:                                       Kazandığı Yer                                             Anabilim Dalı:

1-Emre ŞAM                              Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve                           Üroloji AD.

Araştırma Hastanesi

2-Cihan ÇELİK                         Manisa Celal BAYAR Üniversitesi                        Aile Hekimliği AD.

Tıp fakültesi

3-Rümeysa TURHAN              Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi                   Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı

Hastalıkları AD.

4-Merve OBUZ                         Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi                      Aile Hekimliği AD.

5-Tuğrul ERGÜN                      Ok Meydanı Eğitim ve Araştırma              Ortopedi ve Travmatoloji AD.

Hastanesi

6-Meltem BOZACI                            Çapa Tıp Fakültesi                                                KBB AD.

7-Mehmet Nezir İŞLEYEN       Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi                    Göz Hastalıkları AD.

8-Yunus Murat AKÇABELEN   Abant İzzet BAYSAL Tıp Fakültesi               Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD.

9-Ömer KIZILTAŞ                             Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi                   Enfeksiyon Hastalıkları AD.

10-Emel AKCAN                           Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve                                Acil Tıp AD.

Araştırma Hastanesi

11-Kadir ARSLAN                      İstanbul Kanuni Sultan Süleyman                 Anesteziyoloji ve Reminasyon AD.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi

12-Meryem AŞKIN                 Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi                Aile Hekimliği AD.