Tıp Fakültesi ailesi kahvaltıda biraraya geldi

Tıp Fakültesi ailesi kahvaltılıda bir araya geldi

Tıp Fakültesi Dekanlığı personeli 15 Mayıs 2018 Salı günü kahvaltıda bir araya geldi. Kahavaltıya Dekan V. Prof. Dr. Tamer Demir, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Alper Akçalı, Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Taş ile birlikte  Fakültemize yeni atanan Fakülte Sekreteri Serkan Durdağ ve Dekanlık İdari Personeli katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir "Tüm personele çalışmalarından dolayı teşekkür ederek "Makamaların gelip geçici olduğu ve ürettiklerinizle hatırlanacağımızı unutmamalıyız.  Aramıza yeni katılan Fakülte Sekreteri Serkan Durdağ beye hoşgeldiniz diyerek kendisinin Fakültemize kaliteli hizmetler üreteceğine inancımı vurgulamak istiyorum" dedi. Prof. Dr. Demir "Ayrıca tüm çalışma arkadaşlarımın da Ramazan ayını kutlarım. Hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. Kahvaltı çeşitli görüş alışverişleri ile devam etti.