Tıp Fakültesi Ailesi Tıp Bayramı yemeğinde bir araya geldi

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tıp Fakültesi Dekanlığı akşam yemeği düzenledi. Rektör Prof. Dr. Yücel Acer'inde katılımları ile gerçekleşen akşam yemeğine akademik ve idari personelin yanısıra öğrencilerde yoğun katılım gösterdiler.

Yemek de konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer tıp çalışanlarının bayramını kutladığını ve Tıp Fakültesi ailesini bir arada görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Acer, "Çanakkale önemli bir şehir ve bizler de tarihi misyonuyla dününe ve bugününe layık bir üniversite olarak daha çok çalışmak zorundayız" dedi. Dekan Prof. Dr. Tamer Demir ise konuşmasında "Daha çok bir araya gelmelerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Tüm tıp çalışanlarının bayramlarını kutluyorum" dedi. Öğrencilerinde yoğun katılım gösterdiği yemekte ilerleyen saatlerde tüm personel ve öğrenciler eğlenceli vakit geçirdiler. Organizasyona olan katkılarından dolayı Prof. Dr. Nihal Kılıç'a da Tıp Fakültesi ailesi olarak ayrıca telekkür ederiz.