Tıp Fakültesi Dekanlığında ''Sağlıklı İletişim'' Seminerleri Devam Ediyor

Fakültemiz Dekanlığı bünyesinde başlatılan ''Sağlıklı İletişim'' seminerleri devam ediyor. Her şeyin başı sağlık ve doğru iletişim sloganıyla başlayan iletişim seminerleri, dekanlık idari personelinin katılımıyla gerçekleşti.

Geçen sene ön hekim ve asistan doktorlarla birlikte gerçekleştirilen 7 ayrı oturumda, sağlık sektöründe ''Sağlıklı İletişim'' üzerine eğitimler gerçekleştirildi. Tıp Fakültesi idari personeli ise ''İletişim ve Stres Yönetimi'' üzerine bir çalıştaya katıldılar.

Çalıştayda Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Yelda KADIOĞLU ve Üniversitemiz İletişim Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Engin ÇAĞLAK, doğru iletişim yolları, sağlıklı iletişim ve iletişimle stres yönetimi üzerine sunumlarını gerçekleştirdiler.

Çalıştayda iletişim ve stres üzerine çeşitli uygulamalara katılan katılımcılar, çalışma sonunda hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.